понеділок, 7 вересня 2020 р.

 Підійшов до завершення 2019-2020 навчальний рік🥳💐. Був він нелегким, але водночас цікавим, насиченим різними творчими подіями та новими емоціями. Закінчувався він не типово - дистанційно. Протягом більше двох місяців учні та викладачі школи оволодівали новою формою роботи - дистанційні уроки.

Учні школи стали лауреатами 62 конкурсів різного рівня, в тому числі 17 міжнародних, серед них - два володарі Гран прі🏆. Під час карантину активізувалась участь учнів різних відділів школи у дистанційних конкурсах🥇.
Протягом навчального року вихованці школи та викладачі взяли участь у 20 культурно-мистецьких заходах міста та було проведено 16 концертів, організованих школою.
Викладачі протягом року підвищували свою кваліфікацію на курсах, семінарах. Також під час карантину активізувалось прослуховування вебінарів, курсів дистанційно. Викладачі отримали 10 свідоцтв про закінчення курсів та 32 свідоцтва про прослуховування семінарів та вебінарів. Разом з тим, велась робота по поповненню репертуару для сольного виконання учнями та аранжування творів для різного складу ансамблів , оркестрів та хорів.
В цьому році 38 випускників отримають свідоцтва🎓. З них 8 виявили бажання поєднати своє життя з музикою, стати професійними музикантами. Тож бажаємо їм успіхів та здійснення всіх життєвих задумів🎵🎶.
Колективу школи велика подяка за наполегливу працю, витримку, любов до дітей та своєї професії🎶💐.

Немає коментарів:

Дописати коментар