вівторок, 3 листопада 2020 р.

 🍂Закінчились осінні канікули. На жаль, 2 навчальну чверть ми вимушені розпочинати дистанційно, так як місто знаходиться в "червоній" карантинній зоні.

🎶🖊️Робота на канікулах велась згідно плану. Були проведені засідання відділів,велась методична робота ( викладачі готували реферати та ознайомлювали колег з новинками педагогічного репертуару🎺🎶) та робота з документацією. Були обговорені заходи на наступну чверть та форми їх проведення. Викладачі-теоретики та хоровики вивчали можливості проведення дистанційних уроків для груп, специфіку цифрових платформ та особливості роботи з групою онлайн🤳🎤🖥️. Також активізувалась виконавська діяльність викладачів🎵. Так як ми налаштовуємось на онлайн та відеоконцерти, викладачі займались підготовкою номерів та робили записи концертних творів🎶📽️.

✍️Також була проведена атестація педагогічних працівників. Другий рік діє нове положення про атестацію, яке вимагає по підготовці документів не тільки кропіткої роботи викладача, але й комісії. В цьому році атестувались 14 викладачів та 3 концертмейстери школи. З радістю повідомляємо, що 10 з них підтвердили свою кваліфікаційну категорію чи розряд, 7- підвищили.
Отож, з новими силами та великим бажанням працювати офлайн чекаємо учнів у школі. А поки..... дистанційна робота🎷🎹🎻.
До зустрічі на уроках👩‍🏫. І не хворійте😉.



Немає коментарів:

Дописати коментар